Paynhire

Visual Content Production Manager

Updated: June 10, 2024 10:45 AM GMT


ILVA

ILVA

Sabro

Drømmer du om at stå i spidsen for udvikling af en stærk visuel identitet gennem optimering af billeder og video? Og har du erfaring med at lede et team gennem en transformation? Så har vi en spændende nyoprettet stilling, der kunne være et match til dig.

"Hos os er både tempo og humør højt. Vi arbejder tæt sammen, som ét team, hvor vi bliver taget med på råd, sparrer med hinanden, prioriterer et stærkt kollegialt fællesskab, og er sammen om at opnå resultater. Arbejdsmiljøet er præget af stor frihed under ansvar, så man har god mulighed for at tage initiativ og bidrage til fællesskabet", fortæller din måske kommende kollega, Hanne Christensen, PR & Communications Manager.

Hos ILVA er vi i gang med at styrke vores brandidentitet, som blandt andet skal ske gennem udvikling og digitalisering af vores kreative og visuelle produktioner – herunder i foto- & videoteamet. Derfor er vi på udkig efter en Visual Content Production Manager, der får ansvaret for at udvikle og fremtidssikre... More Detail


Apply Now

Companies Hiring in Sabro, Central Denmark Region


Seng A/S

Seng A/S

Aarhus Kommune

Aarhus Kommune

Tchin Tchin Premium Cocktails

Tchin Tchin Premium Cocktails

Coop i Danmark

Coop i Danmark

Brugsen

Brugsen

GreenFarm

GreenFarm

Opholdssteder

Opholdssteder

ILVA

ILVA

Landsforeningen af Menighedsråd

Landsforeningen af Menighedsråd

New Jobs Posted in Sabro, Central Denmark Region