Paynhire

Marketing Operations Manager

Updated: May 12, 2024 07:02 AM GMT


ILVA

ILVA

Sabro

Har du et skarpt øje for udvikling og opretholdelse af en stærk visuel identitet? Brænder du for planlægning og koordinering samt eksekvering af grafisk produktion? Og er nogle af dine bedste dage, dem hvor du får dit team til at lykkes sammen? Så kan du meget vel være vores nye kollega.

Hos os vil du møde et team af kolleger, der alle arbejder med frihed under ansvar, så du vil altså få en stor grad af frihed til at sætte dit præg på denne helt nyoprettede stilling. Der er rig mulighed for at optimere på eksisterende processer, bl.a. gennem brugen af AI, og du vil have stærke kolleger i ryggen, da vi varetager brand, marketing og medier inhouse og dermed har alle kompetencer tilgængelige.

"Hos os er tempoet højt og humøret ligeså. Vi arbejder sammen som ét team, hvor vi bliver taget med på råd, sparrer med hinanden, prioriterer et stærkt kollegialt fællesskab og er sammen om at opnå resultater. Vores arbejdsmiljø er præget af stor frihed under ansvar, hvilket motiverer til at tage... More Detail


Apply Now

Companies Hiring in Sabro, Central Denmark Region


Seng A/S

Seng A/S

Aarhus Kommune

Aarhus Kommune

Tchin Tchin Premium Cocktails

Tchin Tchin Premium Cocktails

Coop i Danmark

Coop i Danmark

Brugsen

Brugsen

GreenFarm

GreenFarm

Opholdssteder

Opholdssteder

ILVA

ILVA

Landsforeningen af Menighedsråd

Landsforeningen af Menighedsråd

New Jobs Posted in Sabro, Central Denmark Region