Paynhire

Personliga assistenter till Enköping

Updated: March 07, 2024 05:18 PM GMT

Full-time Job in Enkoping, Uppsala County


Alma Assistans

Alma Assistans

Enköping, Sweden

Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Hej. Vi söker nu personliga assistenter till våra kunder i centrala Enköping.

Vi behöver personal som vill gå på fast schemarad ca 50-60 % och så söker vi vikarier och sommarvikarier. Du behöver vara en person som kan anpassa dig i många olika situationer.

Ha stor empatisk förmåga. Du bör inte vara allergisk då det kan förekomma djur hos våra kunder. Du behöver även behärska svenska obehindrat i tal och skrift då du måste klara av dokumentation och ev kontakt med ssk mf. Kunderna som vi söker personal till nu har assistans 8-21,30 alla dagar i veckan (ej nattpass). I din ansökan vill vi att du bifogar personbevis och registerutdrag från... More Detail


Apply Now

Companies Hiring in Enkoping, Uppsala County


Enköpings kommun

Enköpings kommun

Jobcenter in Sweden AB

Jobcenter in Sweden AB

Vidilab

Vidilab

GN Tobacco Sweden AB

GN Tobacco Sweden AB

Region Uppsala

Region Uppsala

Alma Assistans

Alma Assistans

Volvo Trucks

Volvo Trucks

ISS Sweden

ISS Sweden

New Jobs Posted in Enkoping, Uppsala County


Latest Jobs in Enkoping, Uppsala County