Paynhire

Medicintekniker, Sommarjobb - Medicinsk Teknik i Falun

Updated: March 07, 2024 12:03 AM GMT

Full-time Job in Avesta, Dalarna County


Region Dalarna

Region Dalarna

Avesta, Sweden

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Medicinsk Teknik (MT) är en avdelning inom enheten Medicinsk Teknik och IT (MIT) som ansvarar för både medicintekniska produkter och IT-verksamhet i Region Dalarna. MT har ca 75 medarbetare placerade på lasaretten i Falun, Mora, Ludvika och Avesta.

Vi medverkar till att vården har tillgång till säker och ändamålsenlig utrustning under dess hela livscykel från upphandling, anskaffning och installation, via förebyggande och akut service till skrotning. Vårt mål är att utrustningarna ska vara välfungerande, att både personal- och patientsäkerheten är hög och att den medicintekniska verksamheten bedrivs kostnadseffektivt.

Medicinsk Teknik ger vårdverksamheterna support och stöd inom ett brett teknikområde omfattande bl.a. el, elektronik, data/IT, gas- & vätsketeknik, optik, rehab & träning, sterilteknik, finmekanik... More Detail


Apply Now

Companies Hiring in Avesta, Dalarna County


Region Dalarna

Region Dalarna

Avesta kommun

Avesta kommun

PostNord Sverige

PostNord Sverige

Iduna AB

Iduna AB

Morlkarlbyskolan skola i mora kommun

Morlkarlbyskolan skola i mora kommun

Outokumpu

Outokumpu

Granitor

Granitor

New Jobs Posted in Avesta, Dalarna County