Paynhire

Spraytornsförare sökes till Barry Callebaut Kågeröd!

Updated: March 07, 2024 12:01 AM GMT

Full-time Job in Svalov, Skane County


StudentConsulting

StudentConsulting

Svalöv, Sweden

Är du vår nästa spraytornsförare? Har du tekniskt intresse och vill arbeta på ett företag som låter dig växa med nya utmaningar? Då kan det vara dig vi söker!
Vi erbjuder dig en intressant och utmanande tjänst där du står för slutfinishen av vårt chokladdryckspulver. Vi använder en teknik som gör oss unika och vi ser fram emot att du ska bli en del av vårt fantastiska team.

Barry Callebaut är världens största tillverkare av kakao- och chokladprodukter och har fler än 13.000 anställda på ca 60 anläggningar i världen. Barry Callebauts centrum för utveckling av drycker ligger utanför Helsingborg. Där utvecklas och tillverkas dryckespulver för en global marknad. Fokus ligger på choklad- och kaffe baserade drycker, men även te och mjölkprodukter finns i sortimentet. Produkterna marknadsförs under varumärken som Ögonblink, Van Houten, Caprimo, SQD och Le Royal.

Som spraytornsförare arbetar du med slutsteget i processen av tillverkning av vårt chokladdryckspulver. Du bevakar våra fyra... More Detail


Apply Now

Companies Hiring in Svalov, Skane County


Svalövs kommun

Svalövs kommun

Allakando

Allakando

Job&Talent Sweden

Job&Talent Sweden

TEMANA

TEMANA

Svalövs Kommun

Svalövs Kommun

Inaktuell profil

Inaktuell profil

StudentConsulting

StudentConsulting

New Jobs Posted in Svalov, Skane County


Latest Jobs in Svalov, Skane County