Paynhire

Servicetekniker Ventilasjon

Updated: March 06, 2024 11:34 PM GMT

Full-time Job in Askim, Viken


Caverion Norge

Caverion Norge

Askim, Norway

Som Servicetekniker Ventilasjon vil du bli en del av vår avdeling i Askim som i dag består av 70 dyktige medarbeidere. Vi har kontorer i både Askim og Follo, og leverer tekniske installasjoner og vedlikehold innen fagene Elektro, Klima, Automasjon, Sikkerhet og Kjøling. Vi jobber knallhardt for å være best i service-klassen, og trenger flere gode hender og hoder til å feilsøke, reparere og utføre service på ventilasjonsanlegg. På bakgrunn av økende oppdragsmengde og vekst ser vi etter deg som har noen års erfaring innen ventilasjon - at du leser dette betyr antakelig at du er på utkikk etter ny jobb?

Som Servicetekniker innen ventilasjon har du direkte kundekontakt med varierte arbeidsoppgaver fra prosjekter, akuttoppdrag til serviceoppdrag. Du vil inngå og bli en del av vårt gode arbeidsmiljø, med en hyggelig og uformell kultur.

Vi ser for oss at du har erfaring med arbeid innen klima/ventilasjon fra bygg/industri, samt at du ønsker å ta del i et kompetent fagmiljø med gode... More Detail


Apply Now

Companies Hiring in Askim, Viken


Caverion Norge

Caverion Norge

Smart Supply

Smart Supply

Randstad

Randstad

Indre Østfold kommune

Indre Østfold kommune

Læringsverkstedet

Læringsverkstedet

Viken Skog Sa Avd Askim

Viken Skog Sa Avd Askim

New Jobs Posted in Askim, Viken