Paynhire

Personlig assistent i Saltsjöbaden

Updated: March 08, 2024 04:15 AM GMT

Full-time and Part-time Job in Saltsjobaden, Stockholm County


Nordisk Hem och Lss Assistans AB

Nordisk Hem och Lss Assistans AB

Stockholm, Sweden

Nu söker vi en medarbetare till en ung man i 10-årsåldern boende i Saltsjöbaden. Du som söker arbetet behöver behärska svenska, pashto, och/eller urdu, och kunna arbeta i ett familjehem där barn och föräldrar bor.

Arbetet innefattar främst hjälp på morgonen, följa med i taxin och lämna honom i skolan. Utöver detta är han i behov av hjälp med tillsyn och passning, personlig hygien, ledsagning, och olika aktiviteter som får kundens vardag att fungera. Vi söker en pigg och fysiskt aktiv assistent som är trygg i sig själv och sin yrkesroll. Du bör även vara tålmodig och kunna samarbeta med kollegor.

Det är viktigt att den som söker är lyhörd för kundens behov och visar respekt för kundens och familjens integritet. Ett glatt humör och humor förgyller allas vardag, stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för att hitta rätt assistent för detta uppdrag.

Tjänsten är på deltid med arbetstider förlagda främst vardag morgon och även samtliga dagar och kvällar. Anställningen... More Detail


Apply Now

Companies Hiring in Saltsjobaden, Stockholm County


Wet World Energy Solutions AB

Wet World Energy Solutions AB

Fazer

Fazer

Finance Systems Sweden AB

Finance Systems Sweden AB

New Jobs Posted in Saltsjobaden, Stockholm County