Paynhire

Leg. Sjuksköterska med samordningsansvar

Updated: March 07, 2024 05:18 PM GMT

Full-time and Part-time Job in Varmdo, Stockholm County


Värmdö kommun

Värmdö kommun

Djurö, Sweden

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Djuröhemmet är ett vård- och omsorgsboende med 57 lägenheter varav 33 platser är för boende med somatisk sjukdom och 24 platser för personer med demenssjukdom. Här arbetar vi med moderna arbetssätt genom kontinuerlig kompetensutveckling samt välfärdsteknik. Vi är nära de boende när de behöver oss.

I rollen som sjuksköterska med samordningsansvar arbetar du nära enhetschef med ansvaret för hälso- och sjukvårdsinsatser på enheten. Du medverkar i att utveckla arbetsformer och processer baserat på tydliga roller och ett systematiskt kvalitetsarbete. Du deltar i skapandet av rutiner, avvikelsehantering och samverkan med kommunens MAS. Du stöttar dina kollegor och... More Detail


Apply Now

Companies Hiring in Varmdo, Stockholm County


Värmdö kommun

Värmdö kommun

Getdet AB

Getdet AB

Allakando

Allakando

Artipelag

Artipelag

FRENTAB

FRENTAB

Vardaga AB

Vardaga AB

New Jobs Posted in Varmdo, Stockholm County