Paynhire

Hotellreceptionist till Fredensborgs Herrgård

Updated: March 07, 2024 12:01 AM GMT

Full-time and Part-time Job in Vimmerby, Kalmar County


Svenska Järnvägsmännens Semesterhemsförening Up

Svenska Järnvägsmännens Semesterhemsförening Up

Vimmerby, Sweden

Fredensborgs Herrgård är beläget i en underbar miljö vid sjön Gissen, endast någon mil från Astrid Lindgrens värld i Vimmerby. Här ligger också Tobo 18-håls golfbana runt hela hotellanläggningen. Hotellet har ca 60 rum, en populär restaurang och bar och många olika aktiviteter som finns till för våra gäster.

Vi söker dig som vill jobba som vår nya servicestjärna och ge våra gäster den allra bästa servicen. Om du är rätt person med vilja och ambition kan du själv vara med och påverka din anställning framöver. Vi börjar med deltid och ser gärna att det kan utvecklas vidare till mer tid om du själv önskar det. Arbete på olika avdelningar kan förekomma under lågsäsong.

Under sommaren gästas hotellet av b la ca 1000 barnfamiljer som besöker Astrid Lindgrens Värld och en mängd andra glada gäster som spelar golf eller bara njuter av sommaren. Under höst-, vår och vinter gästas vi av konferenser och grupper. Sedan 1912 har Fredensborg hälsat gäster välkomna att vistas i den vackra miljön... More Detail


Apply Now

Companies Hiring in Vimmerby, Kalmar County


Vimmerby kommun

Vimmerby kommun

pierre Billackering AB

pierre Billackering AB

Granngården AB

Granngården AB

HR-appen

HR-appen

Lernia

Lernia

Region Kalmar län

Region Kalmar län

Montico

Montico

Engströms Bil

Engströms Bil

New Jobs Posted in Vimmerby, Kalmar County