Paynhire

Stiftelsen Linden söker en Pedagogisk resurs 80 %

Updated: March 06, 2024 06:20 PM GMT


Stift Linden

Stift Linden

Vingåker, Sweden

Stiftelsen Linden är en idéburen LSS-verksamhet utan vinstintresse. Verksamheten har funnits sedan 1990 och drivs av en aktiv styrelse med lång erfarenhet och kompetens inom området.

Stiftelsen Linden bedriver LSS verksamheter där vi erbjuder boende och daglig verksamhet för vuxna personer med diagnosen autism och utvecklingsstörning. Vårt arbetssätt utgår från ett individfokus där varje boendes individuella behov tillgodoses. Detta skapar vi genom ett förtydligande förhållningssätt och ett empatiskt och lågaffektivt bemötande som ger varje individ möjlighet att utvecklas i sin takt och förmåga. Verksamheten är belägen utanför Vingåker och Katrineholm. Fastigheterna och läget är väl anpassat till personkretsens behov av struktur, förutsägbarhet och miljöterapeutisk verksamhet.

Att arbeta hos oss på Stiftelsen Linden innebär att du har ett stort intresse och en förståelse för andra människors behov. Du ska kunna stå för vår värdegrund om alla människors lika värde och att alla gör så... More Detail


Apply Now

Companies Hiring in Vingaker, Sodermanland County


Vingåkers Kommun

Vingåkers Kommun

Jobcenter in Sweden AB

Jobcenter in Sweden AB

Vivida Assistans AB

Vivida Assistans AB

Region Sörmland

Region Sörmland

Doktor.se

Doktor.se

Viraliv AB

Viraliv AB

H&M

H&M

New Jobs Posted in Vingaker, Sodermanland County