Paynhire

Hovmästare

Updated: March 06, 2024 05:41 AM GMT


Siggesta Gård AB

Siggesta Gård AB

Värmdö, Sweden

Människor är det absolut viktigaste vi har på Siggesta Gård och idag är vi ett starkt team som har kul på jobbet varje dag. Vissa har jobbat här i 16 år, andra pratar bara engelska, en tredje är tennistokig och den fjärde har blommor som största intresse. Det som förenar oss är att vi vill jobba med människor och möten. Man kan också säga att det är på gränsen att vi älskar vår arbetslivsstil lite för mycket för vårt eget bästa.

Siggesta är så mycket mer än hotell, konferens och restaurang. Det är en unik destination där våra gäster ska kunna känna sig som hemma. Vi som jobbar här är engagerade i gården, våra kollegor och våra framtidsvisioner.

Siggesta Gård är en arbetsplats med fokus på hållbarhet. Förutom i råvaror, inköp och material genomsyrar även detta vår organisation. Här ska man trivas med sina arbetsuppgifter, kollegor och omgivning.

Vi söker en nu en ny stjärna till vårt fantastiska restaurangteam. Din roll som Hovmästare är viktig och vi ser gärna du är en dedikerad... More Detail


Apply Now

Companies Hiring in Varmdo, Stockholm County


Värmdö kommun

Värmdö kommun

Getdet AB

Getdet AB

Allakando

Allakando

Artipelag

Artipelag

FRENTAB

FRENTAB

Vardaga AB

Vardaga AB

New Jobs Posted in Varmdo, Stockholm County