Paynhire

Säljare

Updated: March 04, 2024 01:09 PM GMT

Full-time and Part-time Job in Gustavsberg, Stockholm County


Nationalmuseum

Nationalmuseum

Värmdö, Sweden

Tillsvidareanställning deltid ( 25% ) med tjänstgöring vid Gustavsbergs Porslinsmuseum. Tillträde senast 20 maj eller tidigare enligt överenskommelse. Gustavsbergs Porslinsmuseum har öppet under vår- och höstsäsong: fredag till söndag. Sommarmånaderna har vi förlängt öppethållande tisdag till söndag.

Anställningen är på 25% med önskan om utökad omfattning/arbetstid till 50% under sommarmånaderna då det också finns begränsad möjlighet att ta semester.

Gustavsbergs Porslinsmuseum är en del av Nationalmuseum. Nationalmuseum är Sveriges konst- och designmuseum och en statlig myndighet med uppgift att främja konsten. I samlingarna finns måleri, skulptur, miniatyrer, konsthantverk, design, teckningar, grafiska blad och porträttfotografi. Sammanlagt består samlingarna av cirka 700 000 föremål från 1500-talet och fram till idag. I Gustavsbergssamlingen finns över 40 000 föremål från Gustavsbergsfabrikens tillverkningshistoria. Allt från konstgods och praktfulla urnor till välkända serviser... More Detail


Apply Now

Companies Hiring in Gustavsberg, Stockholm County


Villeroy & Boch Gustavsberg AB

Villeroy & Boch Gustavsberg AB

Värmdö kommun

Värmdö kommun

Bilteamet Gustavsberg AB

Bilteamet Gustavsberg AB

Simplex Bemanning AB

Simplex Bemanning AB

Region Stockholm

Region Stockholm

Kronans Apotek

Kronans Apotek

First Unit AB

First Unit AB

New Jobs Posted in Gustavsberg, Stockholm County