Paynhire

Payroll & HR Specialist

Updated: May 07, 2024 12:08 PM GMT


ILVA

ILVA

Sabro

Får du lys i øjnene, ved tanken om at være én af to nøglepersoner i vores Payroll og HR-support? Skaber det energi hos dig, når du har rådgivet en kollega til fx at forstå sin lønseddel, barsel eller feriebalance? Og får du en følelse af stolthed, når du sikrer, at lønnen bliver udbetalt korrekt og rettidigt hver måned? I så fald, har vi muligvis drømmejobbet til dig.

“Vores team bærer præg af et stærkt samarbejde, hvor vi altid er klar til at hjælpe hinanden. Vi har en høj grad af faglig stolthed og har et stort drive ift. at forbedre status quo. Kombinationen af det betyder, at vi som team er proaktive, transparente og rummelige overfor hinanden. Stemningen i afdelingen er præget af optimisme og godt humør – vi husker altid hyggen, og indimellem også kagen til kaffen????”, fortæller din måske kommende kollega, HRBP, Maria Nicolaisen.

Hos ILVA søger vi en HRIS & Payroll Specialist til vores HR-afdeling. Du vil sammen med en kollega få ansvaret for, at vores HRIS- og payroll-proces... More Detail


Apply Now

Companies Hiring in Sabro, Central Denmark Region


Seng A/S

Seng A/S

Aarhus Kommune

Aarhus Kommune

Tchin Tchin Premium Cocktails

Tchin Tchin Premium Cocktails

Coop i Danmark

Coop i Danmark

Brugsen

Brugsen

GreenFarm

GreenFarm

Opholdssteder

Opholdssteder

ILVA

ILVA

Landsforeningen af Menighedsråd

Landsforeningen af Menighedsråd

New Jobs Posted in Sabro, Central Denmark Region