Paynhire

Teamleder/arbejdsleder

Updated: May 01, 2024 09:36 PM GMT


Odense Port

Odense Port

Munkebo

Vi søger en erfaren teamleder - der brænder for ledelse, at få opgaverne løst og samtidig vægter kundefokus højt - til at stå i spidsen for Odense Havns logistikafdeling sammen med vores to øvrige teamledere. Kan du motivere og stå fast, når situationen kræver det? Og prioriterer du samarbejde på tværs af faggrænser højt, så er du måske vore nye teamleder.

Vi er Danmarks største havn målt på areal, men vi er ikke kun store i størrelse. Vi har en stor og varieret kundeportefølje, og vi har strategisk fokus på markant vækst inden for den grønne omstilling, hvor vi har nogle helt unikke produkter og services i international skala at tilbyde kunderne. Vi har en ambitiøs vækststrategi, og vi har brug for dig for at nå de næste mål, da vi ser ind i en fremtid med øget aktivitet i vores logistikafdeling.

Uanset hvad der skal løftes, lastes, losses, læsses eller flyttes, er logistikafdelingen klædt på til opgaven og har udstyret, der kan løfte det meste. Kombinationen af effektivt, moderne... More Detail


Apply Now

Companies Hiring in Munkebo, Region of Southern Denmark


Vestas

Vestas

Jespers Torvekøkken

Jespers Torvekøkken

Odense Port

Odense Port

Vestas

Vestas

Salling Group

Salling Group

Actief Teknik Bureauet

Actief Teknik Bureauet

New Jobs Posted in Munkebo, Region of Southern Denmark