Paynhire

Elektriker til fantastisk team på Coloplasts fabrik i Espergærde

Updated: March 10, 2024 07:00 AM GMT

Full-time Job in Espergaerde, Capital Region of Denmark


Coloplast

Coloplast

Helsingør

Er du klar til at løse mekaniske- og el-tekniske udfordringer i en anerkendt og kvalitetsbevidst virksomhed? Og kunne du tænke dig at blive en del af et team med et sammenhold lidt udover det sædvanlige?

Så grib chancen og træd ind i et godt og kollegialt sammenhold i en virksomhed, hvor du får rig mulighed for at tilegne dig ny viden på både teknologi og proces. Arbejdsmiljøet på vores fabrik i Espergærde er kendetegnet ved at være meget rart, dynamisk og uformelt. Vi har en meget flad struktur og vi har det rigtig godt på tværs af alle aldre og faggrupper. Vi har et stærkt sammenhold, og der er altid plads til et godt grin. Hos os møder du både helt unge mennesker, der arbejder i deres sabbatår, men også kolleger, der har været en del af Coloplast i op til 30 år. Du vil derfor kunne skabe relationer på tværs af alle aldre.

Herudover har vi rigtig gode fordele for vores medarbejdere i Coloplast. Vi har forskellige fleksible goder, sundhedsforsikring, motionsrum samt gode muligheder... More Detail


Apply Now

Companies Hiring in Espergaerde, Capital Region of Denmark


iEDI

iEDI

M Seals Group

M Seals Group

Best Talent A/S

Best Talent A/S

Lagkagehuset

Lagkagehuset

Coloplast

Coloplast

Salling Group

Salling Group

New Jobs Posted in Espergaerde, Capital Region of Denmark