Paynhire

Affärschef ekonomi, Östhammar

Updated: March 05, 2024 10:04 AM GMT


Ludvig & Co

Ludvig & Co

Östhammar, Sweden

Om du vill utvecklas i en ledande roll med fokus på medarbetare, kund och affär kan din nästa roll vara som Affärschef på Ludvig & Co i Östhammar. Vi är inne i en förändringsresa där målet är att fortsätta vara det ledande rådgivningsföretaget och samtidigt skapa den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. Kom och väx med oss på Ludvig & Co!

Rollen som AffärschefDu leder en grupp om 8 medarbetare inom ekonomi & redovisning med målet att vara småföretagarens självklara partner. Som Affärschef har du det övergripande ansvaret för din grupp av medarbetare gällande kundleverans, kvalitét, försäljning, tillväxt, kompetensutveckling, samarbete och rekrytering. I rollen ingår även att proaktivt implementera moderna arbetssätt, och arbeta med förändringsledning.

Du leder medarbetare inom din egen yrkeskompetens och du kombinerar ledarrollen med eget kundarbete, där fördelningen kommer anpassas efter kundernas och teamets behov. Du har personalansvar och ingår i ledningsgruppen för... More Detail


Apply Now

Companies Hiring in Osthammar, Uppsala County


Vattenfall

Vattenfall

Dewin Alya AB

Dewin Alya AB

Östhammars kommun

Östhammars kommun

PostNord Group AB

PostNord Group AB

Framtiden

Framtiden

Ludvig & Co

Ludvig & Co

SKB

SKB

Region Uppsala

Region Uppsala

Framtiden i Sverige AB

Framtiden i Sverige AB

NUVIA

NUVIA

New Jobs Posted in Osthammar, Uppsala County


Latest Jobs in Osthammar, Uppsala County